Sjuk

DATUM: 2011-02-22 / TID: 17:11:38


Usch.. Jag har gått och blivit sjuk nu också, är det inte det ena så är det det andra :P Vaknade med lite halsont imorse men nu har det gått över till rejält halsont och en jädra förkylning på det. Känner mig helt orklös och mör i hela kroppen.

Jippan fick iaf en ordentlig massage, hade tänk att massera honom lite lätt över hela kroppen men när jag kom till ryggslutet innan ländpartiet på båda sidor, är han enormt spänd. Inte direkt grinig men sköt rygg som attan och spände sig. Märkte att han hade rejäla muskelknutor, riktigt som stora bollar som var stenhårda. Vet att han hade det för ett par år sedan när massören var ute. Jag masserade bort dem så gott det gick och nu ömmande han inte eller var spänd längre. Ska fortsätta massera ryggen och baken på honom i några dagar nu framöver och se, ska även försöka få en ET eller massör som kollar igenom honom.

Har bokat tid på kliniken för gastroskopi nästa tisdag 8.30 också. Får hoppas han är bättre i magen då, isf tänkte jag köra igång honom lite lätt och se om han blivit något bättre i sitt rörelsemönster innan jag isf bokar tid på kliniken för hältutredning.

Kommentarer
Postat av: Malin

Sv:Ja det ska jag göra!:) Peppar peppar säger jag bara, idag kändes min lite gallig i bakbenet som är skrot. ;s

2011-02-22 @ 17:31:06
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

SV: ja nu är febern borta. nu ska han få medicin mot halsen bara

2011-02-22 @ 19:31:30
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

SV; Utanför Lidköping, allra längst ut på kållandsö, Spiken =)

2011-02-22 @ 21:14:32
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; var är du ifrån då? :P

2011-02-22 @ 21:30:37
URL: http://lifeofstardom.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv:Alltså, fått jätte luddig info från Fd ägare. Ägaren innan säger att hon har skadat bäckenet, dock finns det inga klara bevis för det. Hon hävdar det pga hon har en grop på vänster skinka,som en bit av muskeln saknas, dock förstår jag inte hur hon får det att bli en bäcken skada?? Hon är riden i vänster varv för det mesta & har aldrig blivit lärd höger galopp=vänster bakben har fått ta stryk. Jobbat som en tok för att få henne att använda andra benet men de är så fruktansvärt svårt, jag vill att hon ska hålla så länge det går så ännu mer träning för att de ska lyckas! Suttit och ridit dressyr hemma sen Maj, nu kommer resultatet. Tror dock inte jag visste vad jag gav mig in på när jag köpte henne, men jaja de är de värt!:)

2011-02-22 @ 21:38:56
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Bonnie

sv. Tack:)

2011-02-22 @ 22:06:19
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
En ridtravares vardag -


RSS 2.0