När inget blir som man tänkt sig

DATUM: 2011-01-24 / TID: 16:59:34


Skulle ridit ut en sväng idag i det fina vädret, men istället fick jag ligga nerbäddad i sängen med världens migrän :( Så jag har inte orkat/kunnat göra något annat än att mocka och byta vatten hos hästarna.

Jag hade iallafall velat pyssla om hästarna lite, men så fort jag ansträngde mig började jag må illa så det var ju bara att utesluta. Och denna veckan som kommer blir inte rolig :( Imorgon ska vi ju iväg till kliniken, så då lär det inte bli någon ridning, sen jobbar jag heldagar onsdag - lördag varav två dagar är jag på utbildning och kommer inte hem förrän på kvällen. Så det ser inte ut att bli någon ridning förrän på lördag då jag har träning, får bli en lugn träning om han ska vila hela veckan. Sen får vi också se om de hittar något på honom imorgon som skulle knasa till det.

Jag tror ju inte att det skadar att han får en veckas vila, han hinner ju varken tappa kondition eller muskler, snarare är det bara bra om musklerna får vila lite. Men jag har inte känt att vi varit helt igång under hela vintern. Vädret har iofs ställt till det en hel del för oss :( Sen har det varit ganska mycket på jobbet då chefen varit på 2 veckors semester och jag har fått gå in och jobba nästan 100% för henne.

Nu börjar det iallafall gå mot lite ljusare tider och snart kommer jag ha all tid i världen att rida. Men det är just nu det knivar, men jag får ta det helt enkelt. Kan man inte bara få vakna upp till sommar imorgon bitti? Det hade ju inte varit fel :P


Kommentarer
Postat av: Elin

SV: aha okej!! då är de ju länge du har haft han :D

2011-01-24 @ 19:25:05
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Liza

Snygg header den är verkligen unik!

2011-01-24 @ 20:40:46
URL: http://ponnyryttarinnans.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Krya på dig =)

2011-01-24 @ 23:36:01
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se
Postat av: emilia

Vill du byta länk? så din länk kommer synas på min blogg? klikca här för att läsa mera :) en bra grej för att få fler besökare :) http://eemiliaaramo.blogg.se/2011/january/byta-lank.html



grymt fin blogg, har själv en häst som är polskt halvblod, men skule tro hon har varmblod i sig, och jag älskar henne lika mycket fast alla har fördomar ch säger elaka saker om min häst! :)



2011-01-25 @ 09:40:10
URL: http://eemiliaaramo.blogg.se/
Postat av: Emma

Sjukt snygg ridtravare ! :o Otroligt fin :D

2011-01-25 @ 10:32:13
URL: http://snygghest.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh migrän är inte kul,

krya på dig :)

2011-01-25 @ 16:03:31
URL: http://henkeochtilda.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
En ridtravares vardag -


RSS 2.0