Tack alla!

DATUM: 2011-01-26 / TID: 07:28:18


Tack för ert stöd, alla lyckoönskningar och styrkekramar! Det betyder jättemycket, verkligen! :love: Jag kommer inte orka svara på alla kommentarer, har sovit dåligt inatt och nu ska jag snart iväg och jobba. Vi får se om jag orkar stå ut hela dagen, just nu känns det inte så ;(

Måste iväg till Jippan efter jobbet och ta tempen samt ta bort bandaget. Hade önskat att jag kunde vara där hela dagen idag för att pyssla om dem båda nu när de står inne.

Har fått frågor om hur allvarlig hans "skada" är och om jag någonsin kommer kunna rida honom som vanligt igen, och i nuläget vet jag ingenting. Det är det jag hatar mest, att inte veta! Jag har inte tidigare varit med om att en häst har inflammation i varken knä - eller hasled så jag vet inte alls hur oddsen ser ut. Vi vet ju heller inte helt säkert att det är så, han reagerade ju inte på bedövningen men de hittar inget annat att behandla honom för så det är ju väldigt osäkert om denna behandlingen kommer att hjälpa överhuvudtaget.

Jag frågade veterinären igår om det inte kunde vara så att det satt i ryggen eller mjukdelarna, alltså mer muskulärt. Men hon sa att de brukar ofta bli väldigt diffusa i sitt rörelsemönster om de eventuellt har en låsning osv och att Jippan visade lite väl "tydlig" hälta för att den skulle "klassas" som diffus.

Nu ska vi som sagt in på återbesök om 3 veckor med ridprov, då hon vill se hur Jippan rör sig under ryttare. Har det inte blivit bättre så kommer de spruta mer leder (ogilla) för att försöka hitta det som felas. Hittar dem inte felet nästa gång, om det kvarstår vill säga, så kommer jag nog prova med en ET innan jag ger upp ;(


Kommentarer
Postat av: Jossan

Hoppas verkligen att det ordnar sig med allt! Styrkekramar till er!!

2011-01-26 @ 08:02:55
URL: http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se
Postat av: emilia

<a href=http://eemiliaaramo.blogg.se><img src="images/2011/grej-till-sidan_129053332.jpg" border="0"></a>



min bildlänk, lägger in din på min sida nu :)

2011-01-26 @ 08:32:07
URL: http://eemiliaaramo.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra!! Jag tror att det kommer att ordna sig till det bästa, var stark!

2011-01-26 @ 09:42:32
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Carro

Det kommer gå bra! är det inflammation så är det ju bra, då läker den med medicin och lång vila.

Spruta leder är ju inte kul, men det är ju bra om det visar snabbt resultat så man kan se var det onda är iaf.

kan ibland bli lite trött på olika vet, då de inte får fram nåt riktigt, utan bara gissar fast det inte visat så mkt på sprutningen...

Prova en annan vet om du har möjlighet åxå innan du ger upp!

vi har ju både Atgklinik (som jag inte ger mycket för...) och så en annan vetklinik som är specialiserad på hälta och rörelsemönster, så det är jättebra att man kan få ett till utlåtande.

Tänk positiva tankar, ni ska klara det här, det finns inget annat alternativ! :)

2011-01-26 @ 12:15:02
URL: http://sartorius.blogg.se/
Postat av: Emilie

Tänker på er, hoppas och tror att allting kommer lösa sej! Kramar

2011-01-26 @ 15:04:18
URL: http://barabus.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Sv.Aw, förstår precis! <3 Hatar ovissheten när det gäller ens älsklingar, men det gäller bara att intala sig att allting kommer att ordna sig! Tänker på er! <333

2011-01-26 @ 21:00:34
URL: http://http//stallpaarni.blogg.se
Postat av: Hanna

Min ena har haft knä och kotledsinfalmmation, knäet var mest långdraget.

Han blev halt i feb/mars nångång och friskförklarad i mitten av december..



Det är något år sen nu och enda skillnaden i vårt liv är att han inte hoppas, jag har inte fått några såna order av vet utan kände att jag håller mig hellre på marken.



Som en annan skrev, har du möjlighet så kolla med flera vet, jag var till ATG först och där sprutades han i knä och kota, sen blev han friskförklarad men jag tyckte inte det kändes bra så jag åkte till en annan vet som hittade hälta på 3 ben!

2011-01-26 @ 21:23:55
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Isabelle

Usch vad tråkigt!!:( Och detta med att spruta leder är inget jag tycker om. Det sprutas oftast lite för mycket och det händer nästan aldrig att dem blir bättre när man gör det. Men var du på ATG?? Jag skulle nog åkt dit du var med lilla shettisen. De är väldigt bra och där får man oftast mycket bättre svar. De kollar också mer hela hästen inte just bara ben och så. Du gör ju så klart som du vill, men jag vet att man brukar bli lite klokare om man kommer till den kliniken :) Kramisar och jag håller alla tummar för Jippan!:)

2011-01-27 @ 15:17:49
URL: http://towardslife.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
En ridtravares vardag -


RSS 2.0