Ridning

DATUM: 2011-03-03 / TID: 20:44:43


Idag har jag ridit (!!!), vilket var ett bra tag sen, känns det som iaf. Blev ca 20 minuter skritt runtom gården på stubbåkrarna. Jippan kändes kalasfin och PIGG som attan. Han pep och tjöt för att han inte fick pinna iväg i trav. Gullegrisen. Han kändes bara helt underbar på alla sätt och vis, bortsett från att skritten skulle gå i 120 ;) Men jag är glad så länge han är pigg och glad.

Efter ridturen hoppade jag av och skrittade honom för hand en bit upp på framfartsvägen, blev även lite trav då jag ville se hur han rörde sig. Tyckte han rörde sig riktigt fint och det var ingen tendens till orenhet eller hälta. Får se hur länge det varar, eller om orenheten kommer tillbaka när han är fullt igång. Det återstår att se och jag märker det nog ganska fort.

Jippan var även jättefin i benet idag, inget svullen alls och det jag trodde var överben var helt borta, så det var antagligen bara en liten svullnad kvar just där. Nu börjar iaf hans igångsättning. Han har ju stått till och från i 5-6 veckor nu, bortsett från lite ridning och skritt för hand. Så helt stilla har han ju inte stått. Det blir iaf skritt i minst 1,5 - 2 veckor innan jag börjar gå över till trav. Har funderingar på att åka till ridhuset nästa helg och tömköra eller rida (i skritt) och be sambon filma så man kan se om han ser oren ut. Jag tycker det känns ganska svårt ibland att känna det, så det är bättre om jag får se det på film, eller via tömkörning.

Imorgon ska jag upp tidigt innan jobbet och ta en härlig uteritt. Önska mig lycka till för det kan sluta hursomhelst ;)


Kommentarer
Postat av: Viktoria :)

Hehe ja(a)

2011-03-03 @ 20:48:24
URL: http://viktoriaforsberg.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Sorry att jag inte svarat på mailet.Har fullt upp här hemma .Men med tanke på vad du skriver så verkar det inte vara något att oroa sig för.=)

Rekommenderar sadelklister och säkerhetbälte tills i morgon haha ;-)

Hoppas det går bra =)

mvh/Q

2011-03-03 @ 22:58:43
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se
Postat av: Jossan

Jag bara ÄLSKAR din design! Sjukt fin!

Super mysig bild också :)

2011-03-03 @ 23:21:04
URL: http://goodness.blogg.se/
Postat av: josefine

Härligt!! :) Lycka till med igångsättingen och hoppas han håller sig frisk nu :)

2011-03-04 @ 07:25:21
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Emma

Gud så underbart, hoppas att igångsättningen blir utan komplikationer nu och att han får hålla sig frisk här framöver! :D Alltid lika roligt med pigga och glada hästar! ;)

2011-03-04 @ 09:27:11
URL: http://http//stallpaarni.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin
En ridtravares vardag -


RSS 2.0